пʼятниця, 16 листопада 2007 15:00

Клебер і Родріґо можуть повернутися до Бразилії

Бразильський "Сантос" хоче зміцнити команду гравцями київського "Динамо" — захисником Родріґо та нападаючим Клебером. Представники бразильського клубу звернулися безпосередньо до футболістів, які нині проходять курс лікування в Бразилії, і поцікавилися їхнім бажанням повернутися на батьківщину.

— Все залежить від "Динамо". Гравці зацікавлені повернутися до Бразилії. Я цього тижня вилечу з Родріґо до України, щоб дізнатися в керівництва українського клубу щодо його майбутнього, — заявив агент Родріґо Джузеппе Дьогуарді. "Сантос" хоче придбати Родріґо, аби напередодні старту в Кубку південноамериканських чемпіонів зміцнити захисну ланку. Повністю викупити трансфер оборонця бразильський клуб не може, тому пропонує варіант оренди. За неофіційною інформацією, Родріґо коштує 4 млн євро, а Клебер ще дорожчий.

Динамівська прес-служба повідомила "ГПУ", що Родріґо цими вихідними повернеться до Києва й розпочне відновлювальні процедури. Імовірності того, що бразильці залишать клуб, навіть на засадах оренди, практично немає.

Зараз ви читаєте новину «Клебер і Родріґо можуть повернутися до Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі