середа, 28 січня 2009 17:51

Київське "Динамо" програло польському клубу чотири м"ячі

Автор: фото: www.legia.com
  Огнен Вукоєвич (ліворуч) та Бадр Каддурі (№30) атакують гравця ”Легії”
Огнен Вукоєвич (ліворуч) та Бадр Каддурі (№30) атакують гравця ”Легії”

Київське "Динамо" в іспанській Марбельї зіграло контрольний матч проти польської "Легії". Лідер чемпіонату України поступився варшавській команді, що після першої частини польської першості ділить перше-друге місце з познанським "Лехом" — 0:4.

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін задіяв у поєдинку усіх найсильніших футболістів, крім півзахисника Алієва, який відновлюється після ушкодження.

У першому таймі кияни грали таким складом:

Шовковський — Бетао, Михалик, Діакате, Каддурі — Вукоєвич, Гіоане, Кравченко, Єрьоменко — Мілевський, Бангура.

Офіційний сайт "Динамо" повідомляє, що ініціативою український клуб володів у другій половині першого тайму — внаслідок комбінаційної гри кияни створили кілька небезпечних моментів, могли забити Мілевський і Бангура, а Діакате промахнувся з метра. Проте на 17-й хвилині поляки відзначилися після позиційної атаки й чіткого удару в нижній кут.

Другий тайм за "Динамо" відіграли:

Богуш — Допілка, Сабліч, Юссуф, Несмачний — Корреа, Гусєв, Чернат — Шацьких, Кравець, Ярмоленко.

Оборона киян після перерви пропустила ще три голи: після розіграшу кутового та двічі в контратаках.

— Ніяких підстав для паніки немає, — каже "ГПУ" заслужений тренер України Анатолій Заяєв, 77 років. — Сьомін грає контрольні матчі на фоні дворазових тренувань. Упевнений, що це правильно — я, наприклад, і три роботи на день давав би. Тому свіжості немає, вона має з"явитися через три тижні перед матчем Кубка УЄФА проти "Валенсії". Інша річ, що тренери мали побачити індивідуальні й тактичні огріхи, незалежно від фізичної готовності. Судячи з усього, у тих, хто виходив на поле у другому таймі, приміром Сабліча й Черната, обмаль шансів на місце в основному складі під час офіційних поєдинків.

У двох попередніх контрольних матчах у Марбельї "Динамо" зіграло внічию з німецьким "Унтрахінгом" (3:3) та перемогло норвезький "Вікінг" (2:0). 29 січня команда повертається до Києва.

Зараз ви читаєте новину «Київське "Динамо" програло польському клубу чотири м"ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі