четвер, 20 грудня 2007 17:56

Кастільйо перейшов у "Манчестер Сіті"

Нападаючий донецького "Шахтаря" Нері Кастільйо, 23 роки, залишає клуб. Із 1 січня 2008 року мексиканець стане гравцем англійського "Манчестер Сіті", який узяв футболіста в оренду на рік. За це "Шахтар" отримає $7 млн. Кастільйо заплатить донеччанам зі своєї кишені $4 млн.

— Ніколи ще не чув про такі прецеденти, — каже головний тренер "Манчестер Сіті" Свен-ґоран Ерікссон, 59 років. — Я захоплений учинком футболіста, для якого пріоритет — футбол, а не гроші.

Кастільйо перейшов до "Шахтаря" влітку із грецького "Олімпіакоса". За $27 млн — найдорожчий трансфер в історії українського футболу. Але стати основним гравцем донеччан мексиканцеві не вдалося. Переважно виходячи на заміну, він зіграв восени 14 матчів і забив один м"яч.

— "Шахтар" улітку взяв вражаючих за прізвищами гравців, — розповідає "ГПУ" заслужений тренер України Сергій Морозов, 57 років. — Їхня проблема в тому, що в чемпіонаті України тим же Кастільйо та Лукареллі грати нецікаво, а якщо ти регулярно не викладаєшся на внутрішній арені, навряд чи вистрілиш і в Європі.

Зараз ви читаєте новину «Кастільйо перейшов у "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі