понеділок, 26 березня 2007 15:12

"Карпатам" присудять технічну поразку

Львівським "Карпатам" присудять технічну поразку в матчі 19-го туру чемпіонату України проти харківського "Металіста". Апеляційний комітет Національної футбольної федерації (ФФУ) у п"ятницю відхилив протест "Карпат" і їхнє прагнення таки зіграти вдома з харків"янами.

Зустріч мала відбутися ще 18 березня, проте "Карпати" відмовилися від виходу на поле, пославшись на епідемію грипу в команді. Бюро Професіональної футбольної ліги перенесло зустріч на більш пізній термін, але проти такого рішення запротестував "Металіст". Харків"яни образилися на те, що суперник звернувся до ПФЛ напряму й не порадився з ним.

16 березня Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ зобов"язав "Карпати" вийти на поле. Львівська команда на поступки не пішла, і справа дійшла до останньої інстанції — Апеляційного комітету. Але львів"яни не хочуть здаватися і планують довести свою правоту через цивільний суд.

Зараз ви читаєте новину «"Карпатам" присудять технічну поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі