четвер, 02 серпня 2007 19:01

Кантона зіграв 160-кілограмового поліцейського

Недавно під час ток-шоу на одному із західноєвропейських каналів аудиторії запропонували відповісти на запитання, що їх більше зацікавило б: кіно про спорт чи спортсмени в кіно. Телеглядачі та гості студії проголосували за другий варіант. Публіка вважає, що Андрій Шевченко добре виглядав би в ролі серійного маніяка-вбивці. А роль закоханого Ромео чи порядного сім"янина йому не підходить.

Залюбки грає у кіно популярний бельгійський голкіпер Жан-Марі Пфафф. 54-річний учасник прощального матчу Олега Блохіна грає у серіалі "Сімейство Пфаффів". Там знімається ціла футбольна команда — 11 осіб. Усі вони — родичі Пфаффа, від 70-річного батька до онуки, яка ледь навчилася ходити.

Французький футболіст Ерік Кантона любив експериментувати на полі та поза ним. Він не побоявся зіграти роль пірата-гомосексуаліста у серіалі "Мальтійський двір". А шоком для його прихильників став фільм "Ненажера", де Кантона зіграв 160-кілограмового поліцейського. Нападаючий "Манчестер Юнайтед" тоді важив 76 кг. Він трохи розповнів, а все інше зробив грим.

Співвітчизник та колега Кантони Давид Жинола скоро з"явиться на телеекранах у фільмі про Другу світову війну "Остання крапля". Екс-партнер Сергія Реброва по англійському "Тоттенхему" зіграв роль нациста — німецького снайпера.

Серед українських спортсменів найбільшою кількістю акторських робіт відзначилася олімпійська чемпіонка з фігурного катання Оксана Баюл, 29 років. Вона грала у трьох картинах: автобіографічному фільмі "Щипці для горіхів на льоду", а також "Чарівник льодової країни" та "Фігуристи у хітах Волта Діснея".

Боксер Володимир Кличко зустрівся з Ленноксом Льюїсом на зйомках фільму "11 друзів Оушена". А багаторазовий чемпіон світу з плавання Олег Лісогор, 28 років, був партнером Катрін Деньов у фільмі "Схід–Захід".

— Чотири незабутні дні зйомок у басейні, — розповідає Лісогор "ГПУ". — Грав плавця, конкурента героя Сергія Бодрова. Французькому режисерові Режису Варньє моя робота сподобалася. Хоч я не був готовий до тієї ролі, яку мені дали. У плаванні робив усе майже ідеально, дублів практично не було. А от інші епізоди довелося неодноразово перезнімати.

Зараз ви читаєте новину «Кантона зіграв 160-кілограмового поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі