понеділок, 14 липня 2008 15:52

Калиниченка перевели до спартаківського дубля

У чемпіонаті Росії відбувся найпринциповіший матч турніру — зустрілися московські клуби "Спартак" та ЦСКА. Боротьби не вийшло: армійці перемогли — 5:1.

— Давно не бачив "Спартак" таким кволим, — каже "ГПУ" заслужений тренер Росії Анатолій Бишовець, 62 роки. — Здивував Черчесов зі визначенням складу. Ті, хто програли минулого туру в Грозному, вийшли на поле й у "дербі". Виявилося, що навіть максимально насичена середня лінія "Спартака", а до неї входило п"ять футболістів, безпорадна перед суперником. Спартаківці діяли прямолінійно в той час як армійці гнучко розтягували оборону суперника, задіюючи обидва фланги й використовуючи організаторський талант Алана Дзагоєва.

Три м"ячі в поєдинку забив форвард Вагнер Лав, який за день до матчу повернувся до першої команди з дубля.

— Вагнер відіграв набагато ефективніше, ніж його візаві Павлюченко. У бразильця очі були повернутими на ворота, у росіянина в бік від них. Провалив матч голкіпер "Спартака" Плетикоса, але у ключових голах, першому і третьому, йому не дорікнеш — там винні захисники, — каже Бишовець.

Після поєдинку головний тренер "Спартака" перевів у дубль трьох півзахисників — бразильця Моцарта, росіянина Титова та українця Калиниченка.

Протистояння "Москви" та "Терека" було суперництвом українських тренерів

В іншому московському "дербі" динамівці перемогли "Локомотив" — 4:2.

Протистояння "Москви" та "Терека" було суперництвом українських тренерів — Олега Блохіна та В"ячеслава Грозного. Команди не відзначилися жодного разу — 0:0.

— Уперше бачив, щоб команда стояла в обороні ушістьох, — заявив наставник "Москви" Блохін. — Ми не уміємо ламати такий захист. Матч мені не сподобався.

Грозний натомість був задоволений.

— Очко у гостях — нормальний результат. Перший тайм ми територіально програли, але після коректив у перерві виглядали значно цікавіше.

"Зеніт" Анатолія Тимощука виграв на виїзді в підмосковних "Хімок" — 4:1. Нападаючий гостей Андрій Аршавін вийшов на заміну на 55 хвилині й забив останній гол у зустрічі.

Лідирує в чемпіонаті казанський "Рубін", який проведе матч проти "Сатурна" 16 липня.

Зараз ви читаєте новину «Калиниченка перевели до спартаківського дубля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі