неділя, 29 квітня 2007 15:30

Каладзе може залишити "Мілан"

Захисник "Мілана" Каха Каладзе, 29 років, улітку може залишити команду. Він незадоволений тим, що у нинішньому сезоні наставник "Мілана" Карло Анчелотті вивів його з основного складу команди.

Торік Каладзе регулярно виходив на поле і разом з Алессандро Нестою складав основний дует центральних захисників команди. Улітку під час відпочинку капітан збірної Грузії грав у футбол з друзями, травмувався і пропустив початок сезону. Коли вийшов на поле, так і не зміг подолати конкуренцію з боку Нести, Мальдіні та Бонери. До того ж у виїзному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Селтіка" Каха пошкодив ногу і знову лікувався.

2005 року через подібні проблеми Каладзе ледь не перейшов до "Челсі". За словами захисника, клуби не домовилися про щось в останній момент.

До "Мілана" Каладзе перейшов на початку 2001 року з київського "Динамо". У складі "Мілана" став переможцем Ліги чемпіонів-2003 та чемпіоном Італії у 2004 році.

Зараз ви читаєте новину «Каладзе може залишити "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі