понеділок, 11 червня 2007 17:17

Іван Гешко "засекретив" своє вінчання

Автор: фото з родинного архіву Івана Гешка
  Іван Гешко та його дружина Олеся Штеф’юк обвінчалися у Свято-Успенському храмі села Кліводин Кіцманського району Чернівецької області
Іван Гешко та його дружина Олеся Штеф’юк обвінчалися у Свято-Успенському храмі села Кліводин Кіцманського району Чернівецької області

Найкращий спортсмен України-2006, Іван Гешко, 27 років, минулої суботи обвінчався. Обраницею бронзового призера чемпіонату світу з легкої атлетики стала 23-річна Олеся Штеф"юк із райцентру Заставна Чернівецької області. Вона має гарний голос, виступала на аматорській сцені місцевого будинку культури. Але кар"єрою співачки займатися не хоче.

Обвінчалися молоді у Свято-Успенському храмі рідного для Гешка села Кліводин Кіцманського району Чернівецької області. Мешкатиме подружжя у Кіцмані: там Іван збудував будинок за своїм проектом.

Подію "засекретили" гранично: її свідками стали тільки родичі наречених та кілька друзів Івана.

У неділю вранці кореспондент "ГПУ" зателефонував Іванові Гешку.

Одруження — серйозний крок у житті. Подорослішали?

— Люди називають себе щасливими, коли в зрілому віці почуваються юними. То навіщо ганятися за передчуттям "дорослості"? А до одруження я йшов довго та свідомо.

Такий хороший хлопець, а втік до Корольової

В останніх інтерв"ю ви не обмовилися жодним словом про свою наречену. Чому?

— Не люблю, коли хтось порпається у чужій білизні. Тим більше, у моїй, — сміється. — Намагався уникнути непотрібних розмов. З Олесею ми зустрічаємося давненько, навіть точно не пригадаю, скільки. Спочатку вона навіть не знала, що я спортсмен. Потім побачила мою фотографію в обласній газеті. Образилася, що я нічого не розповідав про спортивні успіхи. Але хвалитися — не мій стиль. Та й не хотів, щоб дівчата закохувалися в мої досягнення, а не в мене.

Чому ви "засекретили" вінчання?

— Не хотів перетворювати його в піар-акцію. Але витоку інформації уникнути не вдалося. Добре, що хоч до телебачення чутки не докотилися.

Як щодо весільної подорожі?

— Поки що відкладається. Треба готуватися до серпневого чемпіонату світу в японській Осаці. І заробити грошей на цю саму подорож.

Іван передає слухавку Олесі. Запитую, що було найважче пережити у дошлюбному житті.

— Першоквітневі жарти "жовтої" преси, — відповідає наречена. — Щоразу, прочитавши їх, друзі та знайомі поспішали мені поспівчувати. Мовляв, такий хороший хлопець, а втік до Корольової. Знала, що то неправда, але серце щоразу "йокало".

Зараз ви читаєте новину «Іван Гешко "засекретив" своє вінчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі