понеділок, 17 вересня 2007 17:08

Ігор Худоб"як привіз наречену на футбол

Автор: фото: Олександ БАРАН
  Ігор Худоб’як та його дружина після матчу ”Карпати”–”Закарпаття” на львівському стадіоні ”Україна”
Ігор Худоб’як та його дружина після матчу ”Карпати”–”Закарпаття” на львівському стадіоні ”Україна”

Ірина Шрам, 21 рік, приїхала на львівський стадіон у весільній сукні. За нею з авто вийшов 22-річний півзахисник "Карпат" Ігор Худоб"як. За п"ять хвилин розпочався футбольний матч — "зелено-білі" приймали "Закарпаття".

Ігор із Іриною розписалися за два дні до матчу.

— Познайомилися два роки тому на дискотеці в Івано-Франківську, — розповідає Ірина. — Ігор тоді грав за місцевий "Спартак", а я вчилася на факультеті іноземних мов. Через півроку Ігоря запросили у "Карпати". Того ж літа я перевелася до Львівського університету імені Івана Франка.

— Ігор дуже позитивний хлопець, — додає сестра молодої 19-річна Галина. — Шкода тільки, що він постійно у роз"їздах. Іра ходить на всі домашні матчі "Карпат", а іноді їздить і в інші міста.

Худоб"як родом із Івано-Франківська, Ірина — із села Ямниця Тисменицького району. Доки йшов матч, близько 200 родичів і друзів чекали молодят в івано-франківському ресторані "Галицький гостинець". Тамада кожні десять хвилин оголошував рахунок матчу. Щойно пролунав фінальний свисток, гості підняли тост за "Карпати" — команда Худоб"яка перемогла 2:0.

— Коли м"яч виходив в аут, очі тягнулися до ВІП-ложі, де сиділа Іра, — зізнався Ігор після гри. — Хоча намагався не відволікатися, було важко.

Поблизу поля молодятам презентували подарунок від клубу — автомобіль "Ніссан Ноте", який коштує 100 тис. грн. Із роздягальні "Карпат" Ігор вийшов у костюмі. Новим авто пара поїхала до Івано-Франківська. За ними клубним автобусом подалася вся команда.

Наступного дня молодята обвінчалися у селі Ямниця. Родина мешкатиме в львівській квартирі Ігоря. Це помешкання орендує клуб. Весільну подорож ще не спланували — до зими в футболіста ігровий графік.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Худоб"як привіз наречену на футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі