Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2007 16:03

Ібрагімов переміг Бріґґса

Російський боксер суперважковаговик Султан Ібрагімов, 32 роки, став чемпіоном світу за версією WBO. Минулої суботи в американському Атлантік-Сіті росіянин переміг 35-річного американця Шеннона Бріґґса, який до того володів титулом. Суперники боксували всі 12 раундів, три арбітри віддали перевагу Ібрагімову за очками.

Тепер чотирма чемпіонськими поясами в найпрестижніших версіях володіють вихідці з пострадянського простору. Росіяни Олег Маскаєв та Султан Ібрагімов — кращі за версією WBC та WBO, титул IBF закріплений за узбеком Русланом Чагаєвим, а WBO — за українцем Володимиром Кличком.

— Нормальна ситуація, — вважає президент Федерації професійного боксу України Михайло Зав"ялов, 69 років. — Так склалося, що американці нині об"єктивно поступаються нашим боксерам. Не бачу, хто може скласти їм конкуренцію найближчим часом.

Володимир Кличко свій титул захищатиме 7 липня в німецькому Кельні. Його суперником буде американець Лемон Брюстер. Віталій Кличко — претендент на чемпіонський пояс за версією WBC. 1 вересня він, можливо, зустрінеться з американським боксером Хасімом Рахманом.

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімов переміг Бріґґса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути