понеділок, 23 лютого 2009 18:12

Хіддінк почав із перемоги

62-річний Ґус Хіддінк на посаді головного тренера "Челсі" дебютував із перемоги. Його нові підопічні завдяки голу Ніколя Анелька обіграли на виїзді "Астон Віллу" (1:0) і потіснили її з третього місця у турнірній таблиці. Лідер "Манчестер Юнайтед" натомість збільшив перевагу над "Ліверпулем" до семи очок.

Росіянин Андрій Аршавін відіграв 63 хвилини за "Арсенал", проте впоратися вдома з "Сандерлендом" лондонцям не вдалося. "Тоттенхем", суперник "Шахтаря", виїзний матч проти "Халла" провів учора.

У чемпіонаті Німеччини "Герта" Андрія Вороніна програла "Вольфсбургу" (1:2) і поступилася лідерством "Гамбургу". Воронін зіграв усі 90 хвилин. "Баварія" вдома зазнала поразки від "Кельна" — 1:2.

Опонент "Динамо" іспанська "Валенсія" звела внічию матч проти "Депортиво" (1:1). У Ла-Коруньї гол за гостей забив Давид Вілья. "Барселона" програла землякам з "Еспаньйола" і дозволила "Реалу" скоротити відставання до 7 очок.

Андрій Шевченко не потрапив до заявки "Мілана" на матч проти "Кальярі". Капітан української збірної заліковує ушкодження стегна. "Мілан" переміг — 1:0 і йде третім. Лідер — "Інтер" — випереджає "Ювентус" на дев"ять  очок.

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк почав із перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі