пʼятниця, 09 червня 2017 06:05

Хацкевич хоче повернути до "Динамо" Гусєва

— Я не оголошував про відставку Реброва. Сподівався, що в нього вистачить сил і мужності продовжити роботу з командою, — каже президент київського "Динамо" Ігор Суркіс. Минулого тижня він зустрівся з головним тренером команди 43-річним Сергієм Ребровим, після чого обидва оголосили про відставку наставника.

Вона зумовлена позицією самого Реброва. Фахівець не захотів продовжувати роботу з командою. Причина — треба було серйозно змінювати склад, а фінансових можливостей для цього немає. Тренер вичерпав себе на цій ­по­саді. Два успішні сезони змінилися на провальний останній. "Динамо" не виграло ні чемпіонату, ні Кубка України 2016/17. ­Ребров вирішив поки що відпочити від тренерської роботи. Але не виключено, що ця пауза буде нетривала. За чутками, на нього претендує один із клубів англійського чемпіон­шипу — аналог української першої ліги.

Наступником Реброва став Олександр Хацкевич, 43 роки. З одного боку, рішення Суркіса сумнівне. Хацкевич не досяг успіхів ні з "Динамо-2", ні з національною командою Білорусі. Тому немає передумов довіряти йому найпопулярніший клуб країни. З другого, робота з національною командою має свою специфіку. Можна досягти успіху на одному місці і провалитися на другому. Зараз "Динамо" відмовляється від легіонерів і робитиме ставку на українських футболістів. Хацкевичу та його помічникам — Максиму Шацьких й Олегу Лужному — буде простіше знайти з ними спільну мову.

Першим новачком "Динамо" стане Олег Гусєв. У грудні з ним не продовжили контракт — це була ініціатива Реброва. Хацкевич не проти повернення до команди 34-річного футболіста.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич хоче повернути до "Динамо" Гусєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі