четвер, 18 лютого 2021 05:30

Хачеріді не зможе грати довго

Євгену Хачеріді в липні виповниться 34 роки. У такому віці гравці думають більше про гроші, ніж про славу. В Євгена вийшло ні те, ні се. Його останній варіант із брестським "Динамо" виявився і без грошей, і без слави. Контракт із білоруським клубом розірваний.

Настав час подумати, як піти красиво. Не перекреслити своє спортивне ім'я та імідж, які заробляв довгими роками й працею. Бо в такому віці репутація втрачається після пари невдало зіграних матчів. Не треба дивитися на Мілевського й Селезньова — це не найкращі приклади.

У віці Євгена спортсмени дограють на старому технічному багажі. Однак у випадку з Хачеріді це навряд чи пройде. Не мав хорошої дитячо-юнацької школи. Фактично, він самородок із Мелітополя. Тому з віком йому важче, ніж іншим.

Я не знаю, що може бути після футбольної Білорусі. Хіба Монголія, Киргизстан чи Молдова. Але чи це варіанти для Євгена? Йому треба шукати роботу поближче до батьківщини, більше часу проводити в родинному колі. Вже зараз мусить замислитися про майбутнє. Він недурний хлопець, має це розуміти.

Зараз ви читаєте новину «Хачеріді не зможе грати довго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі