вівторок, 02 жовтня 2007 16:05

Гру "Бенфіки" веде Руй Кошта

Cьогодні донецький "Шахтар" зіграє матч другого туру групового турніру Ліги чемпіонів. У Лісабоні підопічні Мірчі Луческу змагатимуться з португальською "Бенфікою". Стартовий свисток арбітр поєдинку німець Вольфганг Штарк, 37 років, дасть о 21.45 за київським часом. Матч транслюватиме в прямому ефірі ТРК "Україна".

У понеділок увечері донеччани прибули до столиці Португалії. Дискваліфікованих у складі гірників немає. Під питанням участь у поєдинку бразильського півзахисника Жадсона. Він під час останнього матчу "Шахтаря" проти запорізького "Металурга" пошкодив зв"язку. У складі делегації віце-чемпіона України форварди Лукареллі та Кастільйо, які, за словами наставника гірників Мірчі Луческу, поки що не можуть призвичаїтися до командних дій.

Минулої суботи "Бенфіка" відіграла матч національного чемпіонату проти "Спортінга". Рівна гра закінчилася відповідно — 0:0. Цей матч підтвердив, що лінія оборони — найсильніша у команди Хосе Антоніо Камачо.

У шести матчах національного чемпіонату "Бенфіка" пропустила один гол. Лідер "Бенфіки" — 35-річний півзахисник Мануель Руй Кошта. Колишній півзахисник "Фіорентини" та "Мілана" торік повернувся до рідної команди. Він веде всю гру "Бенфіки" та володіє чудово поставленим дальнім ударом. На вістрі атаки португальців діє ще один ветеран — 30-річний Нуно Гомеш.

Після шести турів у чемпіонаті Португалії "Бенфіка" має 10 очок і йде п"ятою. У Лізі чемпіонів підопічні Камачо стартували з виїзної поразки від італійського "Мілана" — 1:2. "Шахтар" натомість, перемігши шотландський "Селтік" — 2:0, захопив лідерство в групі.

Зараз ви читаєте новину «Гру "Бенфіки" веде Руй Кошта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі