четвер, 10 березня 2011 04:30

Гравців "Манчестер Сіті" засвистали вболівальники

Сьогодні київське "Динамо" проведе перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи. Підопічні Юрія Сьоміна зустрінуться з англійським клубом "Манчестер Сіті". Поєдинок на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського розпочнеться о 22.05 за київським часом. Пряма трансляція на телеканалі ICTV. Головний арбітр зустрічі — німець Флоріан Маєр.

"Манчестер Сіті" нині — найбагатший клуб світу. Ним володіє арабський шейх Мансур. Тільки на зимове трансферне "вікно" він виділив 120 млн євро. Серед новопридбаних — боснійський форвард Едін Джеко. Його купили за 30 млн євро.

"МС" не вдається поборотися за титул чемпіона Англії. На нинішній сезон мета команди — потрапити до Ліги чемпіонів 2011/12. Для цього треба посісти не нижче четвертого місця у чемпіонаті Англії — "МС" поки що йде третім.

Головна проблема команди — незбалансованість, відсутність чітких колективних дій. Головному тренеру — італійцеві Роберто Манчіні — не вдається повністю реалізувати потенціал команди. Він не здатний знайти оптимальної схеми, балансуючи між 1-4-4-2, 1-4-2-3-1 та 1-4-3-3. Тріо форвардів — Джеко, Тевес та Балотеллі — на полі не може знайти між собою спільної мови, коли вони виходять на поле одночасно.

У суботу "МС" переміг удома аутсайдера "Віган" — 1:0. Єдиний гол забив іспанець Давид Сілва, який діє на позиції під нападаючими. Його, як і Тевеса, слід найбільше остерігатися "динамівцям". Але на загал проти "Вігана" манчестерці провели дуже бліду гру і були засвистані вболівальниками.

А недавно "МС" позбувся ключового оборонця — Коло Туре. Івуарійця впійманий на допінгу. Йому загрожує відсторонення від футболу на два роки.

Зараз ви читаєте новину «Гравців "Манчестер Сіті" засвистали вболівальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі