понеділок, 12 травня 2008 16:43

Гол Шевченка не допоміг "Челсі" стати чемпіоном Англії

"Манчестер Юнайтед" усімнадцяте став чемпіоном Англії — 10 схожих титулів команда Алекса Ферґюсона здобула в рамках прем"єр-ліги. Минулої неділі "МЮ" переміг в Уїгані — 2:0. Другий м"яч забив Раян ґіґґз, 34 роки, який проводив 758-й матч за клуб і зрівнявся за цим показником із Боббі Чарльтоном. ґіґґз виступає за "МЮ" з 1991 року. За клуб забив 144 м"ячі.

"Челсі" зіграв удома внічию з "Болтоном" — 1:1 і фінішував другим. У складі фіналіста Ліги чемпіонів відзначився Андрій Шевченко. Інший українець, Андрій Воронін, забив за "Ліверпуль" у виїзному поєдинку проти "Тоттенхема". "Ліверпуль" переміг з рахунком 2:0 і посів четверте місце. Третій — "Арсенал".


Чемпіона Італії визначать в останньому турі. Позавчора міланському "Інтеру" достатньо було вдома обіграти"Сієну", яка не мала на матч турнірних завдань. Проте команди зіграли внічию — 2:2. "Рома" перемогла "Аталанту" — 2:1 і поступається "Інтеру" одним очком. 18 травня "Інтер" гратиме в Пармі, а "Рома" — у Катанії. Суперники лідерів — команди, які борються за виживання.

Третім фінішував "Ювентус", а на четверте місце — вакансію до кваліфікації Ліги чемпіонів — знову вийшла "Фіорентина". "Фіалки" перемогли вдома "Парму" — 3:1. Їхній конкурент "Мілан" поступився з таким же рахунком у Неаполі.


Олег Блохін здобув другу перемогу на посаді головного тренера "Москви". Його команда перемогла в Ярославлі "Шинник" — 1:0. Лідер, казанський "Рубін", програв у Нальчику місцевому "Спартаку" — 0:2 і випереджає "Амкар" на п"ять очок, а "Локомотив" — на сім. Щоправда, "залізничники" мають гру в запасі.

Зараз ви читаєте новину «Гол Шевченка не допоміг "Челсі" стати чемпіоном Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі