середа, 11 червня 2008 17:03

Футбол. Чемпіонат Європи-2008

1 тур. ГРУПА "D"

Іспанія — Росія — 4:1 (2:0)


10 червня. Інсбрук (Австрія). Стадіон "Тіволі-Ной". 30 тис. глядачів (розрахований на 30 тис.). +23°С. Дощ.

Суддя: К. Плауц (Австрія).

Іспанія: Касільяс, Серхіо Рамос, Пуйоль, Марчена, Капдевілья, Іньєста (Касорла, 63), Сенна, Хаві, Давид Сильва (Хабі Алонсо, 78), Торрес (Фабреґас, 54), Вілья. Тренер: Луїс Араґонес.

Росія: Акінфєєв, Анюков, Широков, Колодін, Жирков, Сичов (Бистров, 46; Адамов, 70), Семак, Семшов (Торбинський, 57), Зирянов, Білялетдінов, Павлюченко. Тренер: Гус Хіддінк (Нідерланди).

Голи: Вілья (20, 44, 75), Павлюченко (86), Фабреґас (90+1).


Анатолій Бишовець, колишній тренер збірної Росії, 62 роки:

— Російська збірна виявилася добре підготовленою до матчу у фізичному плані. Але цього замало, щоб протистояти іспанцям. Технічні піренейці раз по раз полишали в дурнях оборону суперника. Колодін та Широков просто не навчені грати належним чином у центрі захисту, у них не налагоджена взаємодія. Вільї і Торресу, двом форвардам Іспанії, не склало проблем розірвати оборону росіян. Неефективним був правий фланг півзахисту, де себе не проявили ні Сичов, ні Бистров. Непоганий матч провів тільки Акінфєєв і частково — Зирянов. Але правильно реагувати на події в матчі, перебудуватися по його ходу російська збірна не зуміла.  Проблема Хіддінка й у відсутності опорного півзахисника. Але за друге місце у групі Росія має поборотися.

Греція — Швеція — 0:2 (0:0)


10 червня. Зальцбург (Австрія). Стадіон "Вальс Зіценхайм". 30 тис. глядачів (розрахований на 30 тис.). +15°С.

Суддя: М. Бузакка (Швейцарія).

Греція: Нікополідіс, Сейтарідіс, Деллас (Аманатідіс, 71), Торосідіс, Кирякос, Анцас, Басінас, Карагуніс, Кацураніс, Гарістеас, Гекас (Самарас, 46). Тренер: Отто Рехагель (Німеччина).

Швеція: Ісакссон, Нільссон, Мельберґ, Ганссон, Александерссон (Стоор, 74), Свенссон, Юнгберґ, Андерсон, Вільгельмссон (Розенберґ, 78), Ібрагімович (Ельмандер, 71), Г. Ларссон. Тренер: Ларс Лаґербак.

Голи: Ібрагімович (67), Ганссон (72).

Попередження: Гарістеас (1), Сейтарідіс (51), Торосідіс (61).


Анатолій Коньков, колишній тренер збірної України, 58 років:

— Поєдинок двох посередніх команд, які більше боролися між собою, ніж грали у футбол. Шведи сповідують британський стиль гри з навісами та штовханиною, проте мають у своєму складі "родзинку" — форварда Златана Ібрагімовича. Його дії під час першого гола і визначили перемогу скандинавів.



2 тур

14 червня (субота)

Швеція — Іспанія

Греція — Росія



Телетрансляції та судді Євро-2008


12 червня (четвер)

19.00. Хорватія — Німеччина (Клаґенфурт, Австрія)

Суддя: Ф. Де Блеккере (Бельгія)

ТБ: УТ-1 (коментатор — Циганик)

"Спорт-1" (Вацко, з Клаґенфурта)

"НТВ+футбол" (Уткін, із Клаґенфурта)


21.45. Австрія — Польща

(Відень, Австрія)

Суддя: Х. Вебб (Англія)

ТБ: УТ-1 (Моралес)

"Спорт-1" (Власенко)

"НТВ+футбол" (Розанов, із Відня)

Зараз ви читаєте новину «Футбол. Чемпіонат Європи-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі