понеділок, 11 лютого 2008 17:02

Єгипет виграв Кубок Африки

У неділю у фіналі Кубка африканських націй збірна Єгипту з рахунком 1:0 здолала збірну Камеруну. На 77-й хвилині матчу відзначився півзахисник Мохамед Абутрика.

М"яч у власному штрафному майданчику в боротьбі з єгиптянином Зіданом втратив капітан камерунців Сонґ. Зідан віддав пас у центр, де був Абутрика. Останній і забив гол.

— Матч видався цікавим, — каже "ГПУ" заслужений тренер України В"ячеслав Грозний, 50 років. — Закінчився закономірною перемогою збірної Єгипту. Її футболісти володіли ініціативою, створили більше гольових моментів. Працювали як єдиний механізм.

На думку В"ячеслава Вікторовича, особливо треба відзначити тренера Хасана Шехата:

— Тактично грамотна збірна. Це його заслуга. Деякі наставники мають під рукою сильних і відомих гравців, але скористатися цим матеріалом не можуть. А Шехат у протилежній ситуації зліпив команду.

Єгипет ушосте став володарем Кубка Африки. Третє місце посіли господарі турніру — збірна Гани, яка перемогла Кот д"Івуар із рахунком 4:2.

Зараз ви читаєте новину «Єгипет виграв Кубок Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі