понеділок, 21 травня 2007 17:06

Дзиндзирук відзначав перемогу до четвертої ранку

Минулої суботи український боксер Сергій Дзиндзирук, 31 рік, відстояв свій титул чемпіона світу в середній вазі (69,9 кг) за версією WBO.

У німецькому Гамбурзі він переміг бразильця Карлоса Наскіменто. Суддя зафіксував перемогу українця нокаутом у 11-му раунді.

Телефонуємо Дзиндзирукові до Гамбурга.

Коли зрозуміли, що переможете?

— Після першого ж раунду. Мій німецький тренер Міхаель Тімм обрав правильну тактику і її вдалося реалізувати.

Після бою ви ходили рингом із донькою Катею. Як вона опинилася у ваших руках?

— Мені її передав через канати інший український боксер — Олександр Дмитренко. Катя вперше була присутньою на моєму поєдинку. Першу половину бою вона кричала, розмахуючи руками, а потім сказала матері, що хоче до мене.

Як відсвяткували перемогу?

— Мій клуб "Універсум бокс промоушн" влаштував вечірку. Там були й інші чемпіони: українець Володимир Сидоренко, узбек Руслан Чагаєв. Вони — мої одноклубники. Зсунули три столи... Розійшлися о четвертій ранку.

Хто може стати вашим наступним суперником?

— Промоутер — Клаус Пітер Коль — пообіцяв, що зробить усе, аби я зустрівся з Оскаром де ла Хоєю або Флойдом Мейвезером. Німецькі журналісти запитали, чи готовий я до поєдинку з легендами. Відповів, що чекаю на це сім років.

Який гонорар отримали за перемогу?

— Навіть батьки про це не знають. Гадаєте, вам скажу? Зауважу лише, що згідно з контрактом, 35 відсотків гонорару віддаю своєму клубу. Ще три відсотки віддаю WBO. Податки теж плачу в Німеччині. Якщо чистий прибуток перевищує сто тисяч євро, то податок становить 40 відсотків.

Зараз ви читаєте новину «Дзиндзирук відзначав перемогу до четвертої ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі