понеділок, 30 липня 2007 15:52

"Дніпро" перемагає втретє поспіль

Після третього туру єдиною командою, яка не втратила очок у чемпіонаті, залишився дніпропетровський "Дніпро". Після розгрому донецького "Металурга" з рахунком 4:1 дніпряни зберегли лідерство в турнірній таблиці. Двома голами відзначився Назаренко, по одному забили Воробей і Шелаєв.

— Я би дуже хотів, щоб "Дніпро" так і продовжував грати. Але їм буде важко конкурувати з "Динамо" та "Шахтарем". Спад під час сезону буде обов"язково. Але буду за них уболівати. І ще за "Динамо", бо там працюють мої друзі Дем"яненко й Лужний, — коментує минулий тур першості один із кращих форвардів у історії київського "Динамо" Віктор Леоненко, 37 років.

Перші свої перемоги здобули "Арсенал" та "Карпати". Обидві з приголомшливим рахунком 3:0 над аутсайдерами "Нафтовиком" та "Кривбасом". Поки що складається враження, що саме ці команди є найвірогіднішими претендентами на виліт. Після трьох турів вони не мають жодного очка й ні разу не забивали. Леоненко вважає, що "Нафтовик" — навряд чи підніметься з дна турнірної таблиці.

19-річний форвард донецького "Шахтаря" Олександр Гладкий у другому матчі поспіль забиває два голи. Зараз із чотирма голами він — кращий бомбардир чемпіонату. Торік за весь чемпіонат Гладкий забив 12 голів.

У матчі з "Зорею" дебютував Крістіано Лукареллі. Італійський форвард навіть забив, але з положення "поза грою". Кілька разів він непогано пробивав штрафні.

— Про бомбардирів ще рано говорити. Поки що таких не бачу. От Майкл у першому матчі за "Динамо" забив два голи, і його вже називають бомбардиром. Подивимося на Лукареллі. Хлопець приїхав сюди просто заробити грошей. Я в свій час отримував у 180 разів менше за нього, — розповідає Віктор Леоненко.

Продовжує свою серію "Ворскла" — усі три матчі клуб завершив унічию. Уперше очки втратив запорізький "Металург". Удома він не зміг переграти "Харків".

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" перемагає втретє поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі