вівторок, 05 серпня 2008 14:59

"Динамо" зробить ставку на швидкий гол

6 серпня київське "Динамо" відкриє домашній єврокубковий сезон. Віце-чемпіон України зіграє з ірландським клубом "Дрогеда". Це буде повторний матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Розпочнеться він о 19.00 за київським часом. Транслюватимуть у прямому ефірі на телеканалі ТЕТ. Судитиме поєдинок турецька бригада на чолі з 31-річним Кюнейтом Чакиром. Вхідні квитки на гру коштують 20, 30, 40 та 60 грн.

Перший поєдинок команди провели в Дубліні 29 липня. Кияни перемогли — 2:1 завдяки голам Михалика й Алієва та зміцнили шанси на проходження до наступного змагального раунду. Щоправда, наставник українського клубу Юрій Сьомін, 61 рік, постійно повторює, що "Дрогеду" його підопічні ще остаточно не здолали. Відтак тренер не має наміру випускати на сьогоднішній поєдинок напіврезервний склад. Хоча і скаржиться на ігровий графік: 9 серпня кияни проведуть матч чемпіонату в Полтаві. У разі успішного підсумку дуелі проти "Дрогеди" 13 серпня віце-чемпіон України зіграє перший матч третьої кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Спартака" в Москві.

— Головне в домашньому матчі з "Дрогедою" — забити швидкий гол, — каже Сьомін. — У суперника всі гравці потужні, високі. Боротися в повітрі з ними буде складно.

Нинішнього тижня у складі "Динамо" може з"явитися новачок — півзахисник німецького "Нюрнберга" та збірної Росії Іван Саєнко, 24 роки. Сума трансферу складе 2,5 млн євро. Окрім "Динамо", учасника Євро-2008 хотів бачити у себе московський "Спартак".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зробить ставку на швидкий гол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі