пʼятниця, 12 жовтня 2007 14:02

Діда не зіграє з "Шахтарем"

Голкіпер італійського "Мілана" Нельсон Діда, 34 роки, не зможе зіграти проти "Шахтаря" у Лізі чемпіонів. Контрольно-дисциплінарний комітет європейської футбольної федерації дискваліфікував бразильського легіонера італійського клубу за неспортивну поведінку.

Десять днів тому під час виїзного матчу "Мілана" у Лізі чемпіонів проти шотландського "Селтіка" на поле вибіг уболівальник британської команди Роберт Макхендрі, 27 років. Він наблизився до Діда і поплескав його по шиї. Голкіпер, який щойно пропустив вирішальний у матчі гол, кинувся наздоганяти втікача, але після кількох кроків упав на землю, симулюючи травму. Поле Діда залишив на ношах, проте згодом офіційні представники "Мілана" визнали, що травми в голкіпера команди немає.

— Я просто поплескав його і назвав невдахою,— зізнався Макхендрі, якому довічно заборонили відвідувати матчі "Селтіка".

"Селтік" за недотримання порядку на стадіоні оштрафували на 18 тис. євро. Ще стільки ж чемпіон Шотландії заплатить, якщо протягом року на його стадіоні повториться подібний інцидент.

Зараз ви читаєте новину «Діда не зіграє з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі