вівторок, 22 травня 2007 18:02

Дем"яненко їде перемагати

Cьогодні відбудеться головний матч чемпіонату України. На донецькому РСК "Олімпійський" місцевий "Шахтар" прийматиме київське "Динамо".

ТРК "Україна" з 19.00 вестиме пряму трансляцію поєдинку. Коментуватиме його запрошений із Москви Володимир Маслаченко.

Наставник "Динамо" Анатолій Дем"яненко, 48 років, п"ять разів протистояв головному тренерові "Шахтаря" Мірчі Луческу і тричі виграв. Однак у минулому чемпіонаті сильнішим був румун.

У нинішньому чемпіонаті команди зіграють ще три матчі. "Динамо" випереджає "Шахтар" на шість очок. У разі перемоги в цьому поєдинку кияни стануть чемпіонами України.

— На турнірну таблицю я не дивлюся, — каже "ГПУ" Дем"яненко. — Ніколи не треба грати на нічию. Тоді великий ризик залишити поле переможеним. Завдання одне — перемогти.

Головний тренер "Динамо" має поламати голову над визначенням стартового складу. Травмовані — Ребров, Мілевський, Каддурі, Саблич, Федоров. Через матчі дублерів набирають форму Белькевич та Гавранчич.

— Ну і що? — дивується Дем"яненко. — У мене ж під рукою не два, а двадцять футболістів. А забивають у нас не тільки форварди.

Питаю, скільки нападаючих тренер випустить у стартовому складі.

— Так вам усе і скажи, — усміхається Дем"яненко. — Побачите на полі.

Через спеку "Динамо" тренується ввечері. До Донецька команда вилетіла сьогодні вранці.

Зараз ви читаєте новину «Дем"яненко їде перемагати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі