вівторок, 18 вересня 2007 15:15

Дем"яненка влаштує нічия

19 вересня київське "Динамо" стартує у груповому турнірі Ліги чемпіонів. О 21.45 за київським часом чемпіон України зіграє у Римі з місцевою "Ромою". У понеділок головному тренерові киян Анатолію Дем"яненкові, 48 років, зателефонував кореспондент "ГПУ".


Лідер "Роми" — Франческо Тотті. Як будете вирішувати проблему його нейтралізації?

— Ніяк. Я не бачу проблеми Тотті. Я бачу проблему "Роми". Команда дуже сильна та збалансована. Недаремно після трьох турів чемпіонату Італії очок не втратив тільки наш сьогоднішній суперник. "Рома" не пропустила жодного м"яча, навіть враховуючи виграний "вовками" матч за суперкубок Італії проти чемпіона — "Інтера".

Три роки тому "Динамо" виграло в Римі перший тайм. Та поєдинок зупинили, бо уболівальник поранив шведського арбітра Фріска. Не боїтеся тиску трибун цього разу?

— Навіть не думаємо про це. Наші гравці — професіонали, їм не звикати грати за ворожих трибун.

Найбільша кадрова проблема "Динамо" — травма центрального захисника Діакате. Федоров може його замінити?

— Побачимо. Сергій набирає форму, але одразу увійти в ігровий ритм після сімнадцяти місяців без футболу — нереально.

Як сьогодні почувається Родріґо?

— У Римі він точно не зіграє. У бразильця в коліні накопичилася рідина. Йому зроблять артроскопію (операція меніска. — "ГПУ"). Після неї можна буде визначити термін відновлення.

Ігор Суркіс заявив, що підписав контракт з Жераром Ульє. І нібито тільки біль у спині перешкодив французові замінити вас у міжсезонні. Як ви реагуєте на такі висловлювання, це дратує?

— Я думаю не про це, а про те, щоб вивести "Динамо" до плей-офф Ліги чемпіонів. Тому будь-який очковий доробок у Римі для нас важливий.

Зараз ви читаєте новину «Дем"яненка влаштує нічия». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі