понеділок, 21 квітня 2008 16:04

Черговий дубль Тоні приніс "Баварії" Кубок Німеччини

— Нам треба шість нових гравців. У крайньому разі — чотири. У травні розглядатимемо конкретні кандидатури. У прем"єр-лізі молодіжним складом виступати неможливо. Якби міг сам вийти на поле, зробив би це, — заявив головний тренер "Москви" Олег Блохін, 55 років, після поєдинку своєї команди проти "Динамо". Зіграли внічию — 1:1.

Лідером турніру залишається казанський "Рубін". Команда Курбана Бердиєва здобула шосту перемогу поспіль: удома над "Амкаром" — 1:0. Форвард "Баварії "Лука Тоні у третьому матчі поспіль забив два голи. Завдяки цьому команда італійця завоювала Кубок Німеччини. Перемогу над дортмундською "Борусією" (2:1) мюнхенці здобули в додатковий час.

У чемпіонаті Англії "МЮ" випереджає "Челсі" на три очки. 26 квітня команди зустрінуться у Лондоні. Навіть поразка все залишить у руках "Манчестера", бо чинний чемпіон перед двома заключними турами матиме перевагу над "Челсі" за різницею забитих та пропущених м"ячів.

У чемпіонаті Італії відрив "Інтера" від "Роми" досяг шести очок. До завершення турніру — чотири тури. "Ромі" буде важко відіграти гандикап ще й через травму капітана команди Франческо Тотті, який порвав хрестоподібну зв"язку і вибув з гри на чотири місяці.

Зараз ви читаєте новину «Черговий дубль Тоні приніс "Баварії" Кубок Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі