понеділок, 01 березня 2010 18:06

Брідж не потиснув руки Террі

Автор: фото: www.dailymail.co.uk
  Захисник ”Манчестер Сіті” Вейн Брідж (№3) проходить повз капітана ”Челсі” Джона Террі
Захисник ”Манчестер Сіті” Вейн Брідж (№3) проходить повз капітана ”Челсі” Джона Террі

Захисник "Манчестер Сіті" 29-річний Вейн Брідж демонстративно не потиснув руки капітану "Челсі" Джонові Террі, своєму одноліткові, під час передматчевого привітання між гравцями обох команд.

Брідж жив у цивільному шлюбі з французькою моделлю Ванессою Перронсель, мав від неї дитину. Коли пара розійшлася, втішити француженку спробував друг сім"ї Террі. І зробив це так, що поставив під удар власний шлюб. Подробиці роману Террі та Перронсель смакувала англійська преса, "Челсі" надав капітанові відпустку, футболіст полетів до Еміратів, де випросив пробачення у дружини Тоні.

Родина Джона сиділа на матчі з МС у ложі для почесних гостей. Уболівальники "Челсі" вивісили банери — "Команда Террі".

"Манчестер Сіті" був гостем поєдинку, тому гравці команди першими підходили до господарів і простягали руки. Брідж спочатку привітався з арбітрами. Першим у шерензі гравців "Челсі" стояв Террі — як капітан. Захисник проминув його і подав руку наступному гравцеві "Челсі" — португальському воротарю Іларіо.

Террі та Брідж виступали свого часу в "Челсі" та збірній Англії. Зараз Вейн відмовився грати за національну команду, бо в ній грає Джон.

Спочатку галас навколо походеньок Террі не позначився на рівні гри капітана "Челсі". Наприклад, під час матчу в Бернлі він забив вирішальний гол. Та щойно помирився з дружиною — почав діяти слабше. Минулого тижня "Челсі" програв двічі поспіль. "Інтеру" в Лізі чемпіонів (1:2) та "Манчестер Сіті" в англійській прем"єр-лізі (2:4).

Через секс-скандал Джон Террі позбувся капітанської пов"язки у збірній Англії.

Зараз ви читаєте новину «Брідж не потиснув руки Террі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі