четвер, 06 березня 2008 16:04

Блохіну платитимуть 5,4 мільйона

Новий наставник ФК "Москва" Олег Блохін, 55 років, отримуватиме $450 тис. на місяць. Це найбільша зарплатня серед тренерів, які очолюють клуби російської прем"єр-ліги.

Генеральний менеджер москвичів Юрій Білоус переконав власника клубу Михайла Прохорова платити такі гроші за однієї умови — команда за підсумками наступного сезону має потрапити до Ліги чемпіонів. Тобто посісти в чемпіонаті місце не нижче, ніж друге. Інший результат розцінюватиметься як провал.

Помічники тренера Андрій Баль та Олег Кузнєцов отримуватимуть $240 та $210 тис. на рік відповідно.

Раніше Блохін очолював збірну України. Достеменно невідомо, скільки там заробляв. Є інформація, що його наступник на посаді Олексій Михайличенко отримуватиме $700 тис. на рік.

До Блохіна найбільш оплачуваним тренером Росії був наставник "Зеніта" Дік Адвокат, який заробляє $4,5 млн. Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу має $3,1 млн. Подейкують, тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін підписав угоду на $2,5 млн, а наставник "Дніпра" Олег Протасов — на $2 млн.

Найоплачуваніший тренер світу — італієць Фабіо Капелло. 2,5 місяця тому він очолив збірну Англії і за чотири роки має збагатитися на $40 млн.

Зараз ви читаєте новину «Блохіну платитимуть 5,4 мільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі