Ексклюзиви
пʼятниця, 24 лютого 2012 06:15

Блохін тренуватиме збірну у відборі на Кубок світу-2014

Блохін тренуватиме збірну у відборі на Кубок світу-2014

59-річний Олег Блохін тренуватиме футбольну збірну України до закінчення відбіркового циклу Кубка світу-2014. Так вирішив виконавчий комітет Федерації футболу України у вівторок.

Логіка Блохіна, який погодився на подовження угоди, зрозуміла з двох причин. Перша: тренер не мав інших варіантів працевлаштування. Це не кінець 2007 року, коли він залишив збірну, бо прийняв пропозицію футбольного клубу "Москва". Друга: фахівець неодноразово скаржився, що прийшов у розпал підготовки до Євро-2012 і має мало часу для створення боєздатної команди. Тепер у нього цей час є.

Але чим керувався Григорій Суркіс, перша особа ФФУ, подовжуючи угоду тепер? Блохін очолив збірну України в квітні. За цей час команда провела дев'ять товариських матчів. Їх результати, навіть з огляду на умовність контрольних поєдинків, свідчать швидше проти тренера, ніж за нього. Невже за поразки від посередніх збірних Чехії та Швеції, не поставлену гру в обороні та не налагоджену ігрову дисципліну — безглузде вилучення Кучера у матчі з Австрією — Блохін та його команда заслужили на подовження контракту? Якщо так довіряєте Блохіну, то підписали б із ним дострокову угоду ще торік у квітні, коли й запрошували на посаду. А так тільки виступ команди на Євро-2012 мав би стати головним критерієм оцінки роботи штабу національної збірної й перспектив подальшої співпраці Блохіна та ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «Блохін тренуватиме збірну у відборі на Кубок світу-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути