понеділок, 07 квітня 2008 16:35

Блохін не втримав перемоги

Блохін не втримав перемоги

Нападаючий "Ліверпуля" Андрій Воронін, 28 років, зіграв останні 15 хв. у виїзному поєдинку проти "Арсеналу".

Українець замінив Йоссі Бенаюна і за час, що залишився, міг принести команді перемогу, але з восьми метрів ударив повз ворота. Поєдинок завершився внічию — 1:1. Він був схожий на лондонське протистояння цих команд у Лізі чемпіонів. Різниця полягала лише в тому, що рахунок відкрили гості, а зрівняли його господарі.

"Арсенал" залишився на третьому місці в турнірній таблиці та випереджає "Ліверпуль" на вісім очок. Лідирує "Манчестер Юнайтед", що на виїзді зіграв унічию з "Мідлсбро" — 2:2. "Челсі" переміг у гостях "Манчестер Сіті" та відстає від "МЮ" на три очки. Андрій Шевченко спостерігав за грою із лави запасних.


Сергій Ребров дебютував за казанський "Рубін" у чемпіонаті Росії. У поєдинку проти "Томі" колишній капітан київського "Динамо" вийшов на заміну на 60-й хв. Після появи Реброва команди забили три м"ячі, хоча до жодного з них українець відношення не мав. Казанці виграли - 2:1.

"Зеніт" зіграв унічию 2:2 у Ярославлі проти "Шинника". Капітан пітерців Анатолій Тимощук відзначився голом в останньому матчі, реалізувавши пенальті.

Олег Блохін міг здобути першу перемогу на посаді головного тренера ФК "Москва". У домашньому поєдинку проти "Хімок" його підопічні повели 2:0, але не втримали переваги. Матч закінчився внічию 2:2, а "Москва" залишилася на передостанньому місці.

Лідирує в турнірі "Рубін" — 12 очок. На два менше у московського "Динамо", дев"ять пунктів має "Локомотив". "Зеніт" на 9-му місці.


Іспанські гранди другий сезон поспіль розписуються у своїй слабкості. "Реал" не зміг перемогти на Пальма-де-Мальорці (1:1). "Барселона" на рідному "Ноу Камп" не пробила оборони "Гетафе" — 0:0. Тепер "Барса" розділяє другу-третю сходинки турнірної таблиці з "Вільярреалом", що поступився на виїзді "Севільї" — 0:2. Лідер, "Реал", має на сім очок більше.


Олексій Бєлік не був заявлений за "Бохум" на виїзний матч проти "Баварії". Його команда програла — 1:3. "Гамбург" ішов другим, але поступився у Штутгарті — 0:1 і посідає третє місце. А найближчим до "Баварії" став "Шальке", що відстає від лідера на дев"ять очок.

В італійському чемпіонату перемогли усі фаворити, окрім "Ювентуса". Найтитулованіший клуб країни поступився на Сицилії місцевому "Палермо" — 2:3. У боротьбі за перше місце "Інтер" випереджає "Рому" на чотири очки. Таку ж перевагу має "Фіорентина" над "Міланом" у протистоянні за місце в кваліфікації Ліги чемпіонів.


Футбол. Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. 8 квітня, вівторок


   "Ліверпуль" (Англія)/"Арсенал" (Лондон, Англія)  "Челсі" (Лондон, Англія)/"Фенербахче" (Стамбул, Туреччина)
 початок (час — київський), стадіон  21.45. Ліверпуль. Стадіон "Енфілд Роуд" (45 000 глядачів)  21.45. Лондон. Стадіон "Стамфорд Брідж" (42 449 глядачів)
 суддя  Петер Фредфельдт (Швеція)  Херберт Фандель (Німеччина)
 дискваліфі-ковані  немає
 немає
 під загрозою дисква-ліфікації  Карраґер, Джеррард,
Фабіо Ауреліо/Адебайор, Кліші, Ебуе, Глєб, Денілсон
 Есьєн/Девід, Кежман, Лугано, Сахін Сельчук
 ТБ  "1+1", "Спорт-1", "РТР-Спорт"  "Спорт-2", "НТВ+футбол"
 перший матч  1:1  1:2
 шанси на вихід до півфіналу  60%/40%  60%/40%
Зараз ви читаєте новину «Блохін не втримав перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі