середа, 20 лютого 2008 15:31

Блохін хоче купити Левандовського

Головний тренер футбольного клубу "Москва" Олег Блохін зацікавлений у придбанні півзахисника донецького "Шахтаря" Маріуша Левандовського, 28 років. За даними польської преси, керівництву російської команди доведеться викласти за футболіста 8 млн євро — рекордну суму в історії польського футболу. Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін визнав наявність інтересу "Москви" до Левандовського, але підкреслив, що конкретних пропозицій команда Блохіна ще не сформулювала.

— Левандовський у "Шахтарі" виступає вже досить давно (з липня 2001 року. — "ГПУ"), тому не виключено, що йому час змінити обстановку, — каже "ГПУ" заслужений тренер України Анатолій Заяєв, 76 років. — Закрити він може дві позиції — центрального захисника й опорного півзахисника. Блохіну, якщо купить поляка, важливо буде визначити стабільне амплуа Левандовського, а не закривати ним дірки.

Узимку "Москву" залишив капітан команди півзахисник Семак, який перебрався до казанського "Рубіна". Імовірно, що саме на його місце колишній тренер збірної України запрошує польського легіонера "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «Блохін хоче купити Левандовського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі