четвер, 16 жовтня 2008 17:49

Білоруські фанати несли коньяк Бекхему

Збірна Англії під керівництвом Фабіо Капелло у кваліфікації Кубка світу-2010 не втрачає очок. У середу команда італійця здолала на виїзді команду Білорусі — 3:1.

Британці прибули у Мінськ напередодні гри. В аеропорту їх зустрів натовп місцевих шанувальників, але футболісти відмовилися фотографуватися з ними, не дали жодного автографа. На вечірньому тренуванні Фабіо Капелло насварив захисника Веса Брауна, коли той спробував пожартувати з партнерами.

За 7 год. до матчу біля кас мінського стадіону "Динамо" немає жодного перекупника. Квитки продали за тиждень до матчу. Торгують атрибутикою. Шарф білоруської збірної коштує 34 тис. білоруських рублів (приблизно 80 грн. — "ГПУ"), футболка — 43 тис.

Фанатів англійської збірної до Мінська прибуло майже 3 тис. Їх супроводжують працівники Скотланд-Ярда. Британці поводяться мирно.

Пиво у барах білоруської столиці перестають продавати о сьомій вечора — за 2,5 год. до початку поєдинку.

Щоб пройти на арену, слід подолати три контролі. В одного з білоруських фанатів на вході відбирають пляшку коньяку.

Ми пустимо Глєба під фонограму

— Я спеціально прихопив її, щоб після матчу випити з Бекхемом, — жартує чоловік.

Англійці виходять на розминку першими за півгодини до початку поєдинку. По стадіону оголошують, що гімн фанатів збірної Білорусі разом із діджеєм співатиме лідер команди Олександр Глєб.

— Сашко через ушкодження не зміг приїхати до Мінська (іспанська "Барселона", за яку виступає Глєб, не відпустила травмованого гравця у табір національної збірної. — "ГПУ"), — оголошує ведучий. — Ми пустимо його під фонограму.

Коли зачитують склади команд, уболівальники найголосніше реагують на прізвище англійця Руні.

Гості забивають швидко

— на 11-й хв. влучно вистрелив Джеррард. Білоруси пробують пробитися до воріт через центр

— не виходить. Ідуть правим краєм і забивають іще до перерви. У другому таймі Хескі переграє захисника і викладає м"яч під удар Руні. Той не хибить. Підопічним німця Бернда Штанґе не вдається налагодити комбінаційну гру. Британці захоплюють центр поля. Лампард виводить Руні

— 1:3. На 90-й хвилині на полі з"явився Бекхем. Стадіон востаннє вибухає оплесками. Капелло сів на лавку лише в середині другого тайму.

— Десять хвилин у першому таймі Білорусь нас переважала, використовуючи короткі передачі. Але ми збільшили темп і здобули перемогу, — каже італієць після матчу.

Інший матч у групі "6" Хорватія

— Андорра закінчився перемогою господарів 4:0.

Зараз ви читаєте новину «Білоруські фанати несли коньяк Бекхему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі