вівторок, 15 січня 2008 14:15

Бій Дзинзирук — Конечний удруге відкладено

19 січня у німецькому місті Дюссельдорф чемпіон світу з боксу за версією WBO Cергій Дзинзирук, 31 рік, мав учетверте захищати титул у бою проти чеха Лукаша Конечного, 29 років. Та поєдинок не відбувся: під час підготовки до нього українець зазнав травми ноги і бій перенесли на весну. Поєдинок Дзинзирук — Конечний відкладено вдруге: спочатку опоненти мали зустрітися 30 листопада, але тоді травмувався Конечний.

— Після обстеження ноги лікарі рекомендували 10 днів відпочити від будь-яких навантажень, — каже Дзинзирук у телефонній розмові кореспондентові "ГПУ". — Дуже прикро. Враховуючи, що це обов"язковий захист, моїм суперником залишиться Лукаш Конечний. Бій із ним відбудеться в Німеччині десь у травні. Якщо тільки мій промоутер Клаус-Пітер Коль не домовиться про проведення поєдинку за об"єднання титулів з одним із чемпіонів за іншими версіями. У будь-якому випадку на ринг вийду не раніше ніж через два з половиною місяці.

Зараз ви читаєте новину «Бій Дзинзирук — Конечний удруге відкладено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі