четвер, 26 лютого 2009 19:41

"Баварія" забезпечила місце у чвертьфіналі

Автор: фото: REUTERS/Jose Manuel Ribeiro
  Півзахисник ”Баварії” Франк Рібері веде боротьбу з двома футболістами ”Спортінґа” — захисником Андерсоном Полгою (№4) та півзахисником Маратом Ізмайловим.  Рібері забив у зустрічі ”Спортінґ” — ”Баварія” два голи
Півзахисник ”Баварії” Франк Рібері веде боротьбу з двома футболістами ”Спортінґа” — захисником Андерсоном Полгою (№4) та півзахисником Маратом Ізмайловим. Рібері забив у зустрічі ”Спортінґ” — ”Баварія” два голи

Перші матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів визначили одного учасника чвертьфінальної змагальної стадії — німецьку "Баварію". У інших семи дуелях інтрига збереглася. Для "ГПУ" поєдинки турніру коментує колишній футболіст донецького "Шахтаря" Віктор Грачов, 52 роки.

24 лютого (вівторок)

"Інтер" (Мілан, Італія) — "Манчестер Юнайтед" (Англія) — 0:0

Рахунок рівний, але перевагою володіли гості. Чемпіон Італії більшу частину матчу бігав за м"ячем і, якби не реакція голкіпера — пропустив би. У Манчестері більше шансів мають господарі, особливо якщо їм вдасться задати матчу високий темп. "Інтер" у Італії до цього незвичний.

"Арсенал" (Лондон, Англія) — "Рома" (Рим, Італія) — 1:0

Гол: Ван Персі (37, з пенальті)

Англійцям вдалося придушити атаку "Роми", коли вони повели в рахунку. Італійці майже нічого не створили біля воріт "Арсеналу". Але "Рома" — команда домашня, один м"яч відіграти для неї в Римі не проблема.

"Атлетіко" (Мадрид, Іспанія) — "Порту" (Португалія) — 2:2

Голи: Максі Родрігес (3), Форлан (45) — Лісандро Лопес (22, 73)

"Порту" — досвідченіший у турнірі колектив — зіграв на контратаках продуктивніше, ніж суперник "першим номером". Якби не помилка голкіпера гостей Елтона, португальці могли б і виграти матч.

"Ліон" (Франція) — "Барселона" (Іспанія) — 1:1

Голи: Жуніньйо Пернамбукано (5) — Анрі (67)

"Барселона" трохи здала останнім часом, але все одно клас її гравців достатній, щоб переламати хід поєдинку, який складається невдало.

Повторні матчі вищевказані суперники проведуть у середу, 11 березня.

25 лютого (середа)

"Реал" (Мадрид, Іспанія) — "Ліверпуль" (Англія) — 0:1

Гол: Бенаюн (83)

"Ліверпуль" настільки вже навчився грати такі матчі, що майже без проблем упорався з маловинахідливим в атаці "Реалом" — той сподівався хіба що на індивідуальну майстерність Роббена. Самі ж гості довели ефективність реалізації стандартних ситуацій.

"Челсі" (Лондон, Англія) — "Ювентус" (Турин, Італія) — 1:0

Гол: Дроґба (12)

Англійці були більш монолітним колективом, гостям важко було підтримувати темп зустрічі.

"Спортінґ" (Лісабон, Португалія) — "Баварія" (Мюнхен, Німеччина) — 0:5

Голи: Рібері (41, 63, з пенальті), Клозе (57), Тоні (84, 90)

Такі рахунки у плей-офф псують високу репутацію турніру.

"Вільярреал" (Іспанія) — "Панатінаїкос" (Афіни, Греція) — 1:1

Голи: Россі (67, з пенальті) — Карагуніс (59)

Наставник гостей Тен Кате, який має досвід роботи в "Аяксі" та "Челсі", уміло побудував гру і досяг потрібного результату.

Повторні матчі ці пари команд проведуть у вівторок, 10 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" забезпечила місце у чвертьфіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі