четвер, 10 вересня 2009 19:22

Баль та Блохін пішли працювати до "Чорноморця"

У одеського "Чорноморця", який після шести турів чемпіонату України в прем"єр-лізі посідає 14-те місце, новий головний тренер — 51-річний Андрій Баль. Колишній помічник Олега Блохіна в збірній України та клубі "Москва" замінив на цій посаді Віктора Гришка. Блохін стане спортивним директором клубу. Попервах повідомляли, що власник "Чорноморця", народний депутат-"регіонал" Леонід Климов продасть команду одній з російських промислових груп. Але нардеп цю інформацію спростував.

— Балю дружина сказала: ти восьмий місяць без роботи. Іди працюй, — розповідає "ГПУ" Володимир Шестаков, 51 рік, начальник ветеранської футбольної команди "Інтеркас" (Київ). І Баль, і зрідка Блохін беруть участь у матчах "Інтеркаса". — Так що в Андрія Михайловича не було вибору. Ну а в ситуації з Блохіним дивує умова угоди: якщо надійде перспективне запрошення з іншого клубу — відпустити. Що ж це за робота може бути?

До " Чорноморця" має приєднатися 34-річний Владислав Ващук — колишній футболіст київського "Динамо" та збірної України.

— Приходив на наше тренування. Хлопці кажуть, слабкий, — стверджує співрозмовник.

Посада спортивного директора, яку обійняв Блохін, передбачає отримування заробітної платні та практично цілковиту відсутність відповідальності. Не вперше українські клуби запрошують на неї людей із тренерським минулим. Свого часу Рінат Ахметов залучив на цю роботу Віктора Прокопенка в "Шахтарі", Ігор Коломойський — Євгена Кучеревського в "Дніпрі", а Ігор Суркіс — Леоніда Буряка в "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Баль та Блохін пішли працювати до "Чорноморця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі