вівторок, 02 вересня 2008 18:11

Андрій Воронін гратиме в "Герті"

Автор: фото: Володимир КОТЛЕНКО
  У минулому сезоні Андрій Воронін провів за ”Ліверпуль” 27 матчів, забив 6 м’ячів. Нині форвард у складі збірної України готується до стартових матчів відбірного турніру Кубка світу-2010
У минулому сезоні Андрій Воронін провів за ”Ліверпуль” 27 матчів, забив 6 м’ячів. Нині форвард у складі збірної України готується до стартових матчів відбірного турніру Кубка світу-2010

Український форвард "Ліверпуля" Андрій Воронін, 29 років, наступний сезон проведе в оренді у німецької "Герти".

— Варіант із "Гертою" був найприйнятнішим як для самого футболіста, так і для "Ліверпуля", — пояснює Андрій Головаш, менеджер форварда. — Андрій позбавлений шансів боротися за місце у складі англійської команди у чесній боротьбі. Для нього важливо грати, тому ми пристали на пропозицію "Герти".

Торік влітку Воронін перейшов до "Ліверпуля" із німецького "Баєра". Українець дістався "Червоним" безплатно, але не зайняв твердої позиції у складі команди. У 27 матчах за "Ліверпуль" забив шість м"ячів.

У нинішнє міжсезоння Бенітес придбав форварда "Тоттенхема" Роббі Кіна. Цим дав зрозуміти, що на Вороніна не розраховує. Українець забивав у контрольних матчах, проте в офіційних на поле не виходив.

— "Герта" — нормальний варіант для Вороніна , — каже "ГПУ" колишній гравець німецького "Вердера" Віктор Скрипник, 38 років. — Андрієві знайомий німецький футбол, він знає мову.

Не виключно, що український форвард ще гратиме у "Ліверпулі". Але це залежатиме від того, хто буде тренером англійської команди наступного сезону.

Після трьох турів чемпіонату Німеччини "Герта" має чотири очки і посідає 10-те місце у турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Воронін гратиме в "Герті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі