четвер, 14 лютого 2008 17:01

Андрій Шевченко втретє стане батьком

  Крістен Пазік та Андрій Шевченко одружили-ся у липні 2004 року
Крістен Пазік та Андрій Шевченко одружили-ся у липні 2004 року

Форвард англійського "Челсі" та збірної України Андрій Шевченко, 31 рік, втретє стане батьком. Його дружина, 29-річна американська модель Крістен Пазік, вагітна. Про це на умовах анонімності кажуть друзі футболіста.

У подружжя вже є двоє синів. Джордан народився в жовтні 2004-го в Італії, коли Шевченко виступав за "Мілан". Хрещеним батьком хлопчика став тодішній прем"єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі. Крістіан з"явився на світ у листопаді 2006-го в Лондоні, куди подружжя переїхало позаторік після переходу Шевченка до "Челсі". За три місяці Пазік повернулася до праці — вона вела фестиваль у Сан–Ремо.

Нещодавно Крістен підписала контракт на зйомки в чотирьох голлівудських фільмах. Якщо вона чекає на дитину, їх доведеться відкласти.

— Я не коментуватиму брєд про вагітність Крістен, — каже по телефону сестра Андрія Олена Шевченко. — Це може знати тільки вона сама.

Андрій Шевченко познайомився з Крістен 2001-го, на одній зі світських вечірок у Мілані. Офіційно футболіст та модель зареєстрували шлюб у липні 2004-го у Вашингтоні. Статки футболіста оцінюють у $12,5 млн.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко втретє стане батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі