четвер, 19 серпня 2010 22:47

Андрій Говоров переміг на юнацькій Олімпіаді

Автор: фото: REUTERS/ Vivek Prakash
  Андрій Говоров переміг на дистанції 50 метрів вільним стилем
Андрій Говоров переміг на дистанції 50 метрів вільним стилем

Українець 18-річний Андрій Говоров став переможцем перших Юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі. Плавець здобув "золото" у плаванні на 50 м вільним стилем. У фінальному запливі представник Дніпропетровської області показав час 22.35 с. Андрій на 0.47 с випередив австралійця Кеннета Фоя. Бронзову медаль завоював Альтор Мартінес з Іспанії.

Говоров претендує на ще одну нагороду. Українець показав кращий час у кваліфікаційному запливі на дистанції 50 м батерфляєм.

Веслувальниця Наталія Ковальова виборола срібну нагороду у змаганнях одиночок. На другу сходинку п"єдесталу також піднявся спортивний гімнаст Олег Степко.

Максим Домінішин став третім у змаганнях теквондистів у ваговій категорії до 73 кг. У півфіналі українець з рахунком 4:6 поступився майбутньому переможцю Чжін Хак Кіму із Південної Кореї. Костянтин Рева здобув "бронзу" з важкої атлетики, до 85 кг. У двоєборстві він підняв 320 кг.

За чотири стартові дні Олімпіади на рахунку українців 10 нагород — дві золоті, чотири срібні та чотири бронзові. У командному заліку Україна посідає сьоме місце. Лідирують росіяни. У них — 22 медалі.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Говоров переміг на юнацькій Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі