вівторок, 11 грудня 2007 16:54

Адріано став найгіршим гравцем Італії

Бразильський нападник італійського "Інтера" Адріано, 25 років, визнаний найгіршим футболістом італійської вищої ліги 2007 року. Гравець отримає символічний приз "Золотий сміттєвий ящик". Другий рік поспіль його вручає популярна в Італії радіостанція "Радіо РАІ2" за підсумками опитування уболівальників. 2005-го "нагороду" отримав нинішній форвард "Фіорентини" Крістіан Вієрі, який тоді виступав за "Мілан".

Значну частину сезону-2006/2007 Адріано пропустив через травми і психологічні проблеми. Нині форвард перебуває у Бразилії, де проходить курс лікування. Сам футболіст визнав, що через постійні неприємності почав вживати забагато алкогольних напоїв. Бразилець пообіцяв здолати всі неприємності й повернутися у великий футбол.

— Кажуть, що я намагався боротися з труднощами за допомогою алкоголю. У всіх бувають важкі часи, а я звичайна людина. Сподіваюся впоратися: знову зробити свою сім"ю щасливою і повернутися у футбол, який я люблю понад усе. Я хочу знову усміхатися, — каже Адріано.

У нього конфлікт із головним тренером "Інтера" Роберто Манчині, який не заявив форварда на Лігу чемпіонів. Узимку Адріано може перейти до англійської прем"єр-ліги.

Зараз ви читаєте новину «Адріано став найгіршим гравцем Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі