Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2008 14:36

Абрамович, Кучма та Кравчук приїдуть до Ізраїлю

Абрамович, Кучма та Кравчук приїдуть до Ізраїлю

23 січня в Ізраїлі стартує третій Кубок Першого каналу. Восени організатори планували запросити на турнір команди з Бразилії, Аргентини, Німеччини та Хорватії. Проте домовитися з ними не вдалося: до четвірки традиційних учасників турніру — "Динамо", "Шахтаря", "Спартака" та ЦСКА приєдналися ізраїльський "Бейтар" та сербська "Црвена Звєзда".

Завтра відбудеться найбільш інтригуючий поєдинок турніру — "Динамо" — "Спартак". Торік команди зіграли внічию — 2:2. Динамівці, до речі, не перемагали в жодному матчі турніру. Щоправда, і не програвали.

— Думаю, головний аргумент "Динамо" на перемогу в турнірі — кваліфікація нового наставника команди Юрія Сьоміна, — каже "ГПУ" колишній голкіпер збірної СРСР Олександр Уваров, 48 років. — Вважаю його одним з наймасштабніших тренерів на території колишнього Радянського Союзу.

Хоча перший матч на турнірі проведуть сьогодні "Шахтар" і "Бейтар", офіційно змагання відкриються завтрашнім матчем "Динамо"—" Спартак". На нього уже запрошений співак Гарік Сукачов. А в день фінального поєдинку глядачів розважатиме Земфіра. Найбільший інтерес завжди викликає прибуття до Ізраїлю власника англійського "Челсі" Романа Абрамовича. Його фонд "Національна академія футболу" є організатором турніру. Абрамович завжди оточений десятком охоронців і принципово відмовляється від контактів із журналістами. Відвідати змагання також планують колишні президенти України — Леонід Кравчук і Леонід Кучма.

Найбільші шанси на перемогу мають "Шахтар" і "Спартак"

У букмекерських конторах Тель-Авіву приймають ставки на переможця турніру. На їх думку, найбільші шанси мають "Шахтар"і "Спартак". У разі успіху за один поставлений на ці команди шекель (1,3 грн) можна отримати утричі більше. Трохи нижчі шанси ЦСКА та "Динамо". Аутсайдером вважається "Црвена Звєзда". Якщо ж переможуть серби, то можна отримати в 15 разів більше, ніж закласти.

Каси стадіонів, на яких відбуватимуться матчі, уже відкриті. Особливого ажіотажу не спостерігається, хоча ще з початку місяця на місцевих телеканалах йде реклама турніру, російські газети публікують новини з таборів команд та інтерв"ю організаторів.

Ціни на квитки на всі матчі — від 40 до 100 шекелей (55–135 грн). Для підлітків та солдат Армії оборони Ізраїлю — 35 шекелей (47 грн).

Призовий фонд турніру складає $2 млн. Половину цієї суми отримає переможець турніру, $500 тис. — фіналіст.

Позаторік першим переможцем змагань став "Шахтар", а 2007-го не було рівних ЦСКА.





ФУТБОЛ. кубок першого каналу (ізраїль)


Група "А"

ЦСКА (Москва, Росія) "Бейтар" (Єрусалим, Ізраїль)

"Шахтар" (Донецьк, Україна)

Група "В"

"Динамо" (Київ, Україна)

"Спартак" (Москва, Росія)

"Црвена Звєзда" (Бєлград, Сербія)


Розклад матчів

23 січня (середа)

"Бейтар" — "Шахтар" (Єрусалим)

24 січня (четвер)

"Спартак" — "Динамо" (Тель-Авів)

26 січня (субота)

"Динамо" — "Црвена Звєзда" (Рішон-Леціон)

27 січня (неділя)

ЦСКА — "Шахтар" (Тель-Авів)

28 січня (понеділок)

"Црвена Звєзда" — "Спартак" (Тель-Авів)

29 січня (вівторок)

ЦСКА — "Бейтар" (Єрусалим)

Фінал.

31 січня (четвер) Переможець "А" — переможець "В" (Тель-Авів)

Зараз ви читаєте новину «Абрамович, Кучма та Кравчук приїдуть до Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути