четвер, 11 жовтня 2018 14:06

З'явилося відео допиту російських футболістів-хуліганів

З'явилося відео допиту російських футболістів-хуліганів
Кокорін, праворуч, і Мамаєв люблять веселе життя. Фото: Instagram

Російські футболісти Павло Мамаєв та Олександр Кокорін, які у стані сп'яніння побили людей у Москві, поспілкувалися зі слідчими. Гравців збірної Росії затримали за підозрою у хуліганстві.

Спортсменів попросили назватися та задали питання про причини їхнього затримання. На кадрах видно, як Мамаїв ховає обличчя та в певний момент відмовляється відповідати на запитання слідчого. Кокорін же дивиться в камеру та демонструє готовність до розмови.

Спочатку Павло Мамаєв відповів на питання про те, як його звуть, назвав дату народження та причину затримання, але далося це йому важко.

Чи визнаєте ви свою причетність до інциденту, що стався? - наступному поставили питання Мамаєву.

- Це інтерв'ю або що? - раптом перепитав футболіст, побачивши, що його знімає камера.

Ні, це не інтерв'ю, це зйомка відомча, - відповідає за камерою жіночий голос.

- Відмовляюся відповідати на питання, - каже Мамаєв і знову опускає голову.

Одразу в ролику з'явився, зручно відкинувшись у шкіряному кріслі, Олександр Кокорін. Він також назвав своє ім'я, дату народження. Потім йому поставили запитання про те, чому він затриманий.

- Затриманий? А-а-а ... чому ... е-е-е ... як пояснити, не знаю, - відповів Кокоріні з невеликою посмішкою.

Потім співробітник поліції навідними питаннями вивела Кокоріна на відповідь.

- За підозрою в нанесенні тяжких ... двом громадянам, - каже Кокорін і знову злегка посміхається.

Також поліція встановила співучасників бійки за участю Кокоріна та Мамаєва і запропонувала їм прибути на допит. Співучасникам особисто і через родичів запропоновано найближчим часом з'явитися для допиту.

У числі нападників Кирило Кокорін, 19-річний брат Олександра Кокоріна, відрахований із вузу за неуспішність.

Побитий футболістами директор департаменту Мінпромторгу Денис Пак отримав закриту черепно-мозкову травму та забої після бійки з Олександром Кокоріним. Про це в ексклюзивному інтерв'ю "Коммерсант FM" розповів його адвокат Геннадій Удудян.

"Відбулося явне хуліганство з мотивів расової неприязні, бо знущання щодо мого довірителя були за расовими мотивами. Він зробив Кокоріну та Мамаєву зауваження, після чого отримав удар по голові та кулаком по обличчю. У мого довірителя - закрита черепно-мозкова травма, забиття. Порушено кримінальну справу за статтею "побої". Ми однозначно будемо домагатися того, щоб стаття була перекваліфікована, тому що це люди, які становлять небезпеку", - заявив Удунян.

Інцидент стався 8 жовтня. Кокорін із Мамаєвому вступили в конфлікт із директором департаменту Мінпромторгу Денисом Паком і директором ФГУП "НАМИ" Сергієм Гайсиним в одному з кафе в центрі Москви. На відео з камер спостереження видно, що Кокорін вдарив Пака стільцем по голові. За повідомленнями очевидців, обидва гравці перебували в неадекватному стані. Дружина Мамаєва Алана вибачилася за поведінку футболістів і заявила, що вони були п'яними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російських футболістів серйозно покарають за п'яну витівку

Пак і Гайсин були доставлені до лікарні, футболісти втекли з місця злочину до прибуття поліції.

Зараз ви читаєте новину «З'явилося відео допиту російських футболістів-хуліганів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі