вівторок, 02 вересня 2008 12:17

З"явилися нові чутки про повернення Луческу до Туреччини

Стамбульський "Галатасарай" має намір запросити на посаду головного тренера румунського наставника "Шахтаря" Мірчу Луческу. Про це у вівторок повідомляє турецька газета Fotomac.

Видання зазначає, не дивлячись на те, що чемпіона Туреччини ось вже два місяці очолює Міхаель Скіббе, німецький фахівець не зміг досягти з командою успіхів.

Після того, як "Галатасарай"  вилетів з Ліги Чемпіонів, клуб погано зіграв в матчі внутрішнього чемпіонату в Кайсері, де у нього майже не було гольових ситуацій. Тому керівництво клубу таємно шукає нового наставника. Пріоритетною ж ціллю в цих пошуках є Луческу.

Представники керівництва "Галатасарая" вже переговорили з румунським тренером, у якого в кінці сезону закінчується контракт з донецьким "Шахтарем", і отримали від нього позитивну відповідь.

Раніше сам Луческу,  який привів в Туреччині до чемпіонства і "Галатасарай", і "Бешикташ", говорив про те, що після того, як залишить "Шахтар", повернеться до Туреччини.

Румунський наставник може зробити це вже в січні або в кінці сезону, підкреслює видання.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «З"явилися нові чутки про повернення Луческу до Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі