пʼятниця, 26 грудня 2008 12:07

Журналістів звинуватили у зриві підготовки Львова до Євро-2012

Підготовці Львова до Євро-2012 перешкоджають львівські ЗМІ. "Такої ситуації з висвітленням підготовки до Євро, яка є у Львові, немає в жодному іншому місці", - про це під час прес-конференції заявив заступник міського голови Львова з питань Євро-2012 Олександр Жаріков, повідомляє ЗІК.

"УЄФА відслідковує настрої територіальних громад у кожному приймаючому місті (насамперед, це Інтернет, ЗМІ). Негативні публікації складають окреме досьє УЄФА по кожному місту. Потім це має вплив на прийняття остаточного рішення", - повідомив Жаріков.

Він наголосив, що "такої ситуації з висвітленням підготовки до Євро немає в жодному місті", тому потрібно всім "об"єднатися навколо проекту" підготовки до чемпіонату.

Жаріков розповів, що уряд України відповідно до рекомендацій УЄЕФА затвердив "оперативний план дій" третього етапу підготовки до Євро, який розрахований на жовтень 2008 року - травень 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «Журналістів звинуватили у зриві підготовки Львова до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі