Ексклюзиви
вівторок, 28 вересня 2010 12:41

Жозе Моурінью втік з прес-конференції

Жозе Моурінью втік з прес-конференції
Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью достроково залишив прес-конференцію перед матчем Ліги чемпіонів з французьким "Осером". Моурінью був незадоволений, що журналісти кілька разів поставили йому одне і теж питання: репортери цікавилися, чому в заявку на гру не потрапив півзахисник Педро Леон, пише іспанське видання Marca.

Португальський фахівець сказав, що Леон - не Зінедін Зідан і не Дієго Марадона, тому його відсутність у складі не має викликати стільки питань. Моурінью нагадав, що в суботу, 25 вересня, Леон грав у матчі чемпіонату Іспанії з "Леванте" (0:0). За словами тренера, щоб грати частіше, футболіст повинен працювати на тренуваннях.

Офіційна прес-конференція за участю Моурінью пройшла 27 вересня, а матч "Осер" - "Реал" відбудеться 28 вересня у Франції. Гра почнеться о 21:45 за київським часом.

У груповому турнірі Ліги чемпіонів "Реал" і "Осер" виступають в групі Е. У першому турі "Реал" переміг на своєму полі "Аякс" з рахунком 2:0, а "Осер" з таким же рахунком поступився на виїзді "Мілану".
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Жозе Моурінью втік з прес-конференції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути