понеділок, 20 жовтня 2008 12:33

Жозе Моуріньо хоче повернутися в Англію

Головний тренер міланського "Інтера" Жозе Моуріньо заявив, що в майбутньому він повернеться в Англію і очолить один клубів прем"єр-ліги, повідомляє lenta.ru з посиланням на інтернет-видання Goal.com.

З 2004 по 2007 роки Моуріньо був головним тренером "Челсі", а літом 2008 року став наставником "Інтера". Коли саме португалець має намір повернутися в Англію, він не уточнив.

Моуріньо зробив свою заяву 19 жовтня після перемоги "Інтера" у виїзному матчі чемпіонату Італії з "Ромой" (4:0). Тренер міланського клубу підкреслив, що в "Інтері" він всім задоволений, але його наступним місцем роботи стане англійський клуб.

Португальський тренер також спростував інформацію про те, що в майбутньому він може очолити збірну Португалії або Іспанії. "Я люблю англійців і Англію", - додав Моуріньо.

Під керівництвом Моуріньо "Челсі" двічі ставав чемпіоном Англії, виграв два Кубки ліги, один Кубок Англії і один Суперкубок країни.

Зараз ви читаєте новину «Жозе Моуріньо хоче повернутися в Англію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі