неділя, 01 жовтня 2017 22:05

"Зоря" і "Динамо" зіграли божевільний матч

"Зоря" і "Динамо" зіграли божевільний матч
Євген Опанасенко приніс "Зорі" нічию у матчі з "Динамо"

Луганська "Зоря" зіграла внічию з київським "Динамо" в останньому матчі 11 туру чемпіонату України 4:4. Робимо перші висновки після матчу.

Кияни, схоже, не вміють грати у футбол два тайми. Якщо в Загребі "Динамо" провалило перший тайм, то в Запоріжжі – другий. До того ж столичні футболісти встановили сумний рекорд. Уперше в історії "Динамо" втратило перемогу, ведучи в рахунку 3:0. Очевидно, доля вирішила віддати столичній команді борги, за кілька поспіль виграних других таймів.

Якщо так піде справа й надалі, то підопічні Хацкевича достроково припинять боротьбу за чемпіонство й повторять сценарій минулорічної першості. Тоді "Шахтар" відірвався настільки далеко, що сенсу розігрувати медалі в чільній шістці не було ніякого.

Олександр Караваєв своєю грою у двох матчах проти "Атлетіка" й "Динамо" доводить, що саме він є альтернативою Андрію Ярмоленку, а не натуралізований бразилець Марлос. Швидкість, яку показує лідер "Зорі", могла би неабияк згодитися нашій збірній у двох вирішальних жовтневих матчах. Саме наполегливість Караваєва допомогла відновити віру в себе луганській команді.

Дуже скоро на українські стадіони повернеться глядач. Виявляється, грати в результативну нічию 4:4 можуть не тільки в Іспанії чи Англії, а й в Україні.

"Зоря" - "Динамо" - 4:4 (0:3 4:1)

Голи : Мбокані, 14, Буяльський, 33, Мораес, 45, Харатін, 55, Юрі, 75, Сілас, 80, Гармаш, 83, Опанасенко, 88.

Зоря - Лунін, Гордієнко (Бабенко, 90), Сваток, Сухоцький, Опанасенко, Гречишкін, Харатін, Громов (Луньов, 90), Караваєв, Сілас, Юрі.

Динамо - Коваль, Кадар, Хачеріді, Віда, Кендзьора, Сидорчук, Циганков (Морозюк, 81), Гармаш, Буяльський, Мбокані, Мораес (Бесєдін, 84).

Попередження: Сухоцький (31), Гордієнко (48), Віда (55), Хачеріді (71), Юрі (72), Циганков (79), Гармаш (83), Мбокані (90), Гречишкін (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два гравці "Зорі" потрапили до збірної туру Ліги Європи

Слід віддати належне тренерському таланту Юрія Вернидуба. Щороку він втрачає повідних форвардів і щороку умудряється замінити їх нікому не відомими гравцями. Не здивуюся, коли нападник Юрі влітку 2018 року знайде собі більш багатий клуб. Дивно лише, що Вернидубу ніяк не наважаться дати шанс наші футбольні гранди.

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" і "Динамо" зіграли божевільний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі