четвер, 20 березня 2008 20:21

Жо влітку може перейти з ЦСКА до "Манчестер Сіті"

Головний тренер клубу англійської Прем"єр-ліги "Манчестер Сіті" Свен-Горан Ерікссон зацікавлений в придбанні бразильського нападника Жо з московського ЦСКА.

Шведський фахівець обговорив з власниками "Манчестер Сіті" наступний етап розвитку клубу. Ерікссон отримає від них 30 млн фунтів стерлінгів на літню селекцію, пріоритетом якої є Жо.

Перехід нападаючого, що має досвід виступів за свою національну збірну, може відбутися влітку 2008 року.

Клуби поки не досягли домовленості з приводу трансферу, але президент ЦСКА Євген Гінер не перешкоджатиме від"їзду футболіста до Англії. У січні цього року Жо намагалася купити "Валенсія", але російський клуб не влаштувала запропонована іспанцями сума.

Форвард, який 20 березня відзначає свій 21-й день народження, перейшов в ЦСКА перед початком сезону-2006 з бразильського "Корінтіанса". У складі армійського клубу Жо провів 68 матчів і забив 41 гол, вигравши чемпіонат Росії 2006 року, а також два Суперкубки країни (у 2006 і 2007 роках).

"Кореспондент"
Зараз ви читаєте новину «Жо влітку може перейти з ЦСКА до "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі