вівторок, 05 серпня 2008 14:05

Знову допінг: російський рекордсмен світу та його колега не поїдуть на Олімпіаду

Знову допінг: російський рекордсмен світу та його колега не поїдуть на Олімпіаду

Два російські ходоки - рекордсмен світу Володимир Канайкін і Валерій Борчин - не пройшли допінг-контроль і можуть бути усунені від виступу на Олімпіаді.

За словами представника ВФЛА (Всеросійської федерації легкої атлетики), результати допінг-тестів Канайкіна та Борчина дали позитивні результати і, швидше за все, Ігри їм доведеться пропустити. Остаточне рішення буде прийнято пізніше.

Також виявили наявність забороненої речовини результати допінг-проби ще одного ходока, котрий не потрапив до складу олімпійської збірної - Олексія Воєводіна.

"Валерій Борчин і Володимир Канайкін не змогли пройти тести на допінг і тепер маловірогідно, що вони виступлять в Пекіні. Тести Олексія Воєводіна, який не потрапив в олімпійську команду, також дали позитивний результат", - заявило джерело.

За уточненими даними, проби, узяті в режимі контролю поза змаганнями 20 квітня, дали позитивний результат на еритропоетин (ЕПО).

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «Знову допінг: російський рекордсмен світу та його колега не поїдуть на Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі