субота, 21 листопада 2020 16:00

Знекровлене "Динамо" легко перемогло "Інгулець"

Знекровлене "Динамо" легко перемогло "Інгулець"
Денис Гармаш став героєм матчу. Фото: ФК "Динамо" Київ

У 10 турі УПЛ київське "Динамо" обіграло "Інгулець" - 2:0. Що потрібно знати про гру?

Мірча Луческу мав кадрові проблеми. 7 гравців "Динамо" продовжують лікуватися від коронавірусу. Троє травмовані. Довелося на поле виходити Томашу Кендзьорі, який отримав пошкодження у таборі збірної Польщі. Центральний півзахисник Володимир Шепелєв грав на позиції правого вінгера.

Денис Гармаш став героєм матчу. Досвідчений півзахисник відкрив рахунок на початку першого тайму. Гармаш скористався помилкою захисників "Інгульця" та з близької відстані переграв Богдана Шуста. У другому таймі Денис записав на свій рахунок асист.

VAR врятував "Динамо" від пропущеного м'яча. Після перегляду відеоповтору арбітр матчу скасував забитий м'яч Олександра Козака зафіксувавши офсайд.

Команді Луческу не вистачало свіжості через паузу на матчі збірних та повернення гравців після коронавірусу

Георгію Бущану не вистачало впевненості. Голкіпер "Динамо" зіграв вперше після одужання від коронавірусу. Бущан втратив ігрову форму, багато нервував.

Гостей підвела реалізація. Кияни мали можливість вирішити долю матчу ще у першому таймі, але проблеми із реалізацією та надійна гра Шуста залишали "Інгулець" в грі.

"Динамо" заслужено перемогло. "Динамо" контролювало перебіг подій на полі. Суперник міг тільки розраховувати на контратаки та стандарті положення. Команді Луческу не вистачало свіжості через паузу на матчі збірних та повернення гравців після коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мілан" хоче купити Супрягу за смішну суму

24 листопада "Динамо" буде приймати "Барселону" в рамках 4 туру Ліги чемпіонів. Початок гри – о 22. 00.

Зараз ви читаєте новину «Знекровлене "Динамо" легко перемогло "Інгулець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі