середа, 25 червня 2008 14:16

Знаменитого тенісиста звинувачують у згвалтуванні

30-річний австралійський тенісист Пол Хенлі випущений під поліцейську заставу у справі про згвалтування жінки, яку він зустрів у барі після тренування.

Якщо його провину буде доведено, колишній фіналіст Вімблдону в парному розряді буде дискваліфікований, а його кар"єра завершиться.

Хенлі, який перебуває на 16 сходинці парного рейтингу, свідчить, що зустрів 20-річну дівчину в березні. Він запросив її до свого будинку в Південному Лондоні. Після того, як дівчина залишила помешкання спортсмена, вона звернулася в поліцейський відділок, та розповіла про згвалтування.

Хенлі, який є партнером Лейтона Х"юіта по збірній Австралії, сказав поліцейським, що секс відбувся за згодою дівчини. В будь-якому разі, тенісист був відпущений під заставу, та має повідомляти про місце свого перебування до кінця Вімблдону.

Він заробив більше мільйона фунтів за свою професійну кар"єру та виграв 21 титул в парному роряді. Хенлі також зіграв у всіх фіналах парного розряду турнірів серії Grand Slam.

"Газета по-українськи" за матеріалами Dailymail.

Зараз ви читаєте новину «Знаменитого тенісиста звинувачують у згвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі