субота, 15 лютого 2020 09:55

Знаменитий чемпіон дав прогноз на бій Ломаченка з Лопесом

Знаменитий чемпіон дав прогноз на бій Ломаченка з  Лопесом
Гарсія не впевнений у Ломаченкові. Фото Рейтер

Колишній чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Майки Гарсія (39-1, 30 КО) вважає, що українець Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) зіткнеться з проблемами в бою проти американця Теофімо Лопеса (15-0, 12 КО):

"Думаю, це реальний бій. Це велика можливість для Лопеса. Теофімо великий, потужний і молодий, він дуже голодний. Думаю, це додасть Ломаченко проблем. Повідомляє xsport.ua

Я все ж думаю, що Ломаченко зробить досить для перемоги, що він все ще боксує краще, але я абсолютно не буду здивований, якщо Теофімо зловить його і нокаутує. Ломаченко не такий великий, він все ще напівлегковаговик, який б'ється в чужій вазі, а Лопес в своєму дивізіоні, і він великий, швидкий, сильний.

Думаю, це буде хороший бій. Мій прогноз - перемога Ломаченко рішенням суддів, але це буде непросто. Буде приблизно так само, як і з Лінаресом. Хорхе також був більшим і це додало проблем Василю.

Так що бій з Лопесом буде конкурентним для Ломаченка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Беленюк запитає у Ломаченка про відео з "ввічливими людьми"

Бій Ломаченка - Лопес запланований на 30 травня, але офіційного підтвердження поєдинку поки немає.

Зараз ви читаєте новину «Знаменитий чемпіон дав прогноз на бій Ломаченка з Лопесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі